fbpx

COMPANIE

Viziunea noastra : Impreuna pentru un mediu mai curat!
Consultanta protectia mediului100%
Colectare deseuri100%
Servicii DDD100%
Certificate ISO100%
Transport deseuri100%

Despre noi

Ideal Consulting ofera servicii de inalta calitate si vine in intampinarea nevoilor clientilor cu o atitudine dinamica si inovatoare si cu solutii si servicii complete in domeniul Protectiei Mediului.

Pentru a fi cat mai aproape de clienti, grupul Ideal Consulting este in continua dezvoltare. In anul 2016 am deschis puncte de lucru in Timisoara si Cluj-Napoca si am inaugurat o linie performanta de reciclare a maselor plastice, realizand astfel toate obiectivele propuse pentru 2016.

Suntem una din putinele companii din domeniul Protectiei Mediului care ofera gama completa de servicii, asigurand astfel externalizarea totala si mentinerea standardelor de mediu conform legislatiei in vigoare. Societatea noastra intelege nevoile clientilor si ofera servicii gratuite de colectare a deseurilor celor care opteaza pentru pachetul complet de servicii.

big-icon

Servicii Complete in Domeniul Protectiei Mediului

Oferind servicii de inalta calitate , cu o atitidine dinamica si inovatoare, Ideal Consulting se afla in continua dezvoltare venind in intampinarea clientilor cu servicii complete in domeniul Protectiei Mediului.

Dorim sa Crestem Alaturi de Clientii Nostri

Pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri grupul Ideal Consulting a deschis la inceputul anului 2016 doua noi puncte de lucru in Timisoara si Cluj-Napoca.

Folosim Metode de Lucru Performante

Dispunem de personal calificat in domeniu si folosim tehnologii avansate si modern de lucru. Ne mandrim ca in anul 2016 am inaugurat o linie performanta de reciclare a maselor plastice.

Impreuna pentru un mediu mai curat!

ConsultantaServicii

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...